9940 Læsø
+45 2023 4911 / +45 2925 0919
tl@tofteladen.dk

Vinterhilsen fra Læsø

Spisetang fra Danmarks reneste farvand

Vinterhilsen fra Læsø

Nyhedsbrev, januar 2022

Vi glæder os til at dele en masse spisetang og et spændende 2022 med alle.

Der er naturligvis stilstand i tanghøsten lige nu. Tangen er derude, og vi kan allerede se tegn på, at tangen er fertil, det vi sige, at den er i gang med formering. Det er en kold affære, men i løbet af et par måneder er både tangen og vi klar til at mødes igen. Tangen med fine nye skud, som vi glæder os til at høste og forarbejde til sunde, velsmagende og bæredygtige produkter.

Vi kan ikke love at spisetang holder og rask og sund, men et dagligt indtag af 5 – 10 gram tørret tang kan i følge alle kostråd erstatte behovet for temmelig mange piller og kosttilskud.

Trods pandemi, sprit, mundbind og alle mulige forholdsregler blev 2021 et godt år for vores virksomhed.

Omlægningen fra konventionel til økologisk produktion er lykkedes, og vi kan tydeligt mærke, at tang har fundet vej til rigtigt mange køkkener og spiseborde.

Den eneste ulempe ved økologi er, at det gør hele produktionen vanskeligere og dyrere. Alle øvrige ingredienser i vores produkter er markant dyrere, og det betyder desværre, at også vi er nødt til at varsle en prisstigning på vores tangvarer.
Vores priser har været uforandrede siden starten af 2019, men fra 1. januar 2022 er de steget de med ca. 10 procent. Vi håber selvfølgelig, at du stadig vil mene, at de er pengene værd.

Tang har lang holdbarhed, så selvom den nye tang endnu ikke er kommet forbi tørrehuset og ind i køkkenet, så er vi selvfølgelig leveringsdygtige med alle produkter, så et kig i webshoppen kan være en hurtig genvej til at fylde op i dit køkken eller finde en god gave til enhver lejlighed.

Som noget nyt kan man nu købe gavekort til en værdi af kr. 250,- i webshoppen
Gavekort

De guidede tangture ved Storedal, Tangtangsafarier ved Horneks, hvor vi sammen med vores gæster høster tang i vores økologiske område og tilbeder en let tangmenu over bål var flere gange udsolgte i 2021.
Det er også i webshoppen, du allerede nu kan købe billet til disse arrangementer i 2022 og adgang til et underholdende arrangement med virksomhedsbesøg, masser af smagsprøver, Tang, Sang og Der kommer Engang i Tørrehuset.
Aktiviteter og arrangementer.

Vi glæder os rigtig meget til at møde alle tanginteresserede i 2022.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *