9940 Læsø
+45 2023 4911 / +45 2925 0919
tl@tofteladen.dk

Kogebøger

Spisetang fra Danmarks reneste farvand

Der findes efterhånden et stort antal kogebøger, der indeholder mange gode opskrifter, hvor tang indgår som ingrediens.

I webshoppen kan du f.eks. købe:

Anita Dietz og Liselotte Andersens bog Tang – et hav af mad er allerede blevet en klassiker i tangkøkkenet.
I denne bog får du 45 opskrifter, der hjælper dig i gang med at tilberede mad med tang.
I bogen finder du også et smagskort, så du nemt kan se, hvilke arter, der giver hvilken smag, og hvilke retter, de forskellige arter er særlig gode i. Og skulle du få lyst til selv at samle tang, er der også en oversigt over de danske, spiselige sorter, du kan finde i naturen og gode råd til, hvordan du behandler det

Se bogen i webshoppen

Tangkogebog af Gorm Wisweh af Heine Max Olesen.
“Tang – en kogebog med saft og kraft fra havet” er en kogebog, der introducerer tang som råvare for hjemmekøkkenet. Tang er meget mere end “bare” sundt – tang er en fremragende smagsgiver og er i disse år noget af hypede i den gastronomiske branche.
Tangmel, tangsalt, tangolie og andre tangprodukter gør sit indtog også i supermarkederne, og friskhøstet eller tørret tang bliver ikke bare brugt som råvare på de finererestauranter, men er også ved at gøre sit indtog i mange private køkkener. Enhver kan være med, blot de har kogebogen i hånden.

Se bogen i webshoppen

Ole G. Mouritsens bog: Tang – grøntager fra havet er egentlig ikke en kogebog, men den indeholder mange rigtigt spændende opskrifter – og oveni får man en masse fakta-viden om tang.

Se bogen i webshoppen