9940 Læsø
+45 2023 4911 / +45 2925 0919
tl@tofteladen.dk

Rødebedekage med sukkertang

Spisetang fra Danmarks reneste farvand

Tang i kager lyder måske underligt, men denne kage er både sund og velsmagende:

Ingredienser:
2½ dl. Sukker
2 æg
1½ dl. smagsneutral olie
2½ del. Mel
1 tsk. Natron
1 tsk. Kanel
10 gr. knust eller granuleret sukkertang
200 gr. fint revet rødbede
50 gr. mørk kogechokolade

luftigt.
Olien røres forsigtigt i.
Mel, natron og kanel blandes og røres i sukker- og æggemasssen.
Sukkertangen og de revne rødbeder røres i dejen lidt ad gangen.
Chokoladen hakkes groft og vendes i dejen til sidst
Dejen hældes i en springform.
Kagen bages ved 175 grader i 45 – 60 minutter.
Kagen afkøles inden servering.
Som pynt kan kagen dekoreres med et drys flormelis.