Når man arbejder med fødevarer er det en selvfølge, at man arbejder med stor omhyggelighed og overholder alle regler og retningslinjer vedrørende hygiejne, mærkning af ingredienser, egenkontrol osv.
Heldigvis gennemfører Fødevarestyrelsen en jævnlig kontrol og tilbyder gode råd i forhold til alle disse spørgsmål.
Du kan læse Fødevarestyrelsens seneste kontrolrappport af Læsø Tang ved at trykke på linket til højre.
Tang er en grøntsag, der vokser i havet.
Det betyder, at vi ikke selv har nogen indflydelse på tangens indhold af vitaminer,
mineraler, sporstoffer osv.
Vi ved, at farvandet omkring Læsø er et af de reneste farvande i Danmark, men uanset det,
så ønsker vi naturligvis at kende tangens indhold – både af sunde stoffer og evt. forureninger af forskellig art.
Vi indsender derfor jævnligt prøver af vores råvarer til analyse hos Eurofins, på DTU eller hos Fødevarestyrelsen.
Ved klikke på linkene til højre, kan du se de seneste analyserapporter, vi har modtaget.
Bemærk: Analyserne er foretaget på baggrund af vægten af tørt tang
Du kan også læse de gennemsnitlige næringsvælrdier for nogle af tangarterne på siden Om tang