Tang er en fødevarer på vej tilbage til det danske køkken. Derfor er mediernes interesse hele tiden stigende, og Læsø Tang og de forskellige produkter er derfor også jævnligt omtalt og portrætteret
Nedenfor kan du se forskellige artikler og andre medieomtaler.
Säcsishe.de, den 27. marts 2024
Sidste år i oktober havde Læsø besøg af Hubert Kemper og det er resulterede i denne artikel:
Reisetipp Dänemark: Wo Seegras eine Delikatesse ist
Klik på billedet og læs artiklen – på tysk.
Jyllands Posten, den 8. marts 2024
Læsø Tang med i en lille markedsføring for hele turistdestination Læsø
Kristeligt Dagblad – den 19. august 2022
VEGO – april – maj 2021
VEGO – Sveriges första og störste vegetariske mattidning
Jyllands Posten – Mad og vin den 12. marts 2021.
Svensk portræt af Nordjylland som spisested
TV Friheds besøg hos Rie
Rie snakker med Kathrine Skovsgaard fra TV Frihed om Læsø Tang og en hel masse andet
Læsø Tang i fransk TV
I foråret 2020 besøgte et fransk filmhold Læsø, og tv-holdet var bl.a. med på en tur ude at høste tang.
I “verdenspressen”
I foråret 2019 besøgte Brian Boesen og Holger Struett fra Euoropark Læsø og Læsø Tang og var i forbindelse med deres nye film naturligvis med ude at høste tang til brug i i restauranten.
Scan Magazin, februar 2017:
Salt, Seaweed and next Generation.
I december 2016 blev der i TV2 Nord sendt en portrætudsendelse om Læsø Tang og Rie på arbejde.
Læsø Tang præsenteret i Ugebladet Hjemmet nr. 38, september 2016.
Jyllands Postens tillæg Rejser, lørdag den 3. september 2016
Læsø Tangs håndrørte pesto var præsenteret i Gourmet – Mad & BOLIG, nov. 2015
Jyllands Posten, den 20. september 2015: Fremtidens grønt fra havet
I lokale medier
Læsø Posten, den 5. oktober 2023
Hvert år har vi besøg af Egmontskolen, der ønsker at høre om tang og deltage i en workshop
Læsø Posten, den 23. november 2022
Læsø Tang planter sukkertang i Havet
Læsø Posten, den 14. oktober 2020:
Læsø Tang og Læsøshoppen mødes om den nye Læsø Gin
Læsø Posten, den 18. marts 2020:
Gastrobesøg på Læsø
Rig på Oplevelser 2020:
Et besøg hos Læsø Tang er en sikker vej til en god oplevelse
Læsø Posten,
den 16. oktober 2019:
Jubilæumsartikel: Fem år med Læsø Tang
Læsø Posten,
den 27. marts 2019:
Bæredygtig tanghøst
Rig på Oplevelser 2019:
Havets grøntsager i gårdbutik
Læsø Posten, den 27. september 2017: Læsø er en tang-ø
Læsø Posten,
den 12. oktober 2015:
Der er efterårstravlt hos Læsø Tang / Tofteladen.
Læsø Posten,
den 5. august 2015:
Rie serverer for kokkelands-holdets leder, Dennis Rafn
Rig på oplevelser 2015:
Læsø Posten,
22. oktober 2014:
På tangtur i Storedal
Læsø Posten,
18. juni 2014:
Danmark skal lære at spise Læsø Tang
Læsø Posten,
den 11. juni 2014:
Tradition og fornyelse på Havets Dag