9940 Læsø
+45 2023 4911 / +45 2925 0919
tl@tofteladen.dk

Der skal to til TANGo.

Spisetang fra Danmarks reneste farvand

Der skal to til TANGo.

Det bliver mere og mere naturligt at spise tang. Det er gået op for mange, at tang er en fødevare, der både er velsmagende, sund og bæredygtig.

introhæfte

Men det er stadig for mange et spørgsmål, hvordan man spiser tang.
Er tang er tilbehør? Et tilsætningsstof? Et kosttilskud? Et krydderi? En ingrediens? Skal tangen koges? Skal den steges? Kan den spises rå? Skal den granuleres? Hvordan smager tang?
Helt grundlæggende er tang jo bare en grøntsag, der kan bruges og spises som alle andre grøntsager? Så svaret er ja.

Vi spiser selv mest tang ved ganske simpelt at koge nogle tørrede tangblade sammen med andre grøntsager.

Kogetiden er ca. 15 minutter, og vi spiser det så ligesom øvrige bladgrøntsager, f.eks. kål.

Vi drysser også altid granuleret tang i fedtstoffet, når vi steger kød eller fisk og kommer en lille håndfuld i alle mulige simreretter, supper og sammenkogte retter.

Næppe nogen anden råvare har en så bred anvendelse i køkkenet som tang.

Selvfølgelig kan man ikke leve alene af tang – det indeholder alt for få kalorier, men det måske modvirke væksten i kostbetingede livsstilssygdomme.

Men der skal to til TANGo. Den ene er selvfølgelig dig selv – den anden er f.eks. Læsø Tang, der udfører det “hårde arbejde”: høste, rense, tørre og pakke den.
Og du skal selvfølgelig købe din tang fra Danmark. Der er ingen grund til at transportere den gennem den halve verden – der er langt fra Asien til Danmark.

Kvaliteten af tang fra Danmark er mindst lige så god som den importerede. Læsø Tang er kontrolleret, den er økologisk, og den er høstet i et af Danmarks reneste farvande. 

Ring til Rie og få tilsendt introhæftet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.