9940 Læsø
+45 2023 4911 / +45 2925 0919
tl@tofteladen.dk

Chili sin carne

Spisetang fra Danmarks reneste farvand

Ingredienser:

10 gram tørret sukkertang
2 løg
2 peberfrugter (vælg selv farve efter hvilken smag du ønsker)
1 ds. kidneybønner i chillisauce
2 spsk. tangolie
2 store fed hvidløg
1 spsk. tomatpure
2 tsk. tørret knust chili
1 tsk. tangsalt

Fremgangsmåde:
Den tørret sukkertang klippes eller knuses til mindre stykker.
Hak løg, hvidløg og skær peberfrugterne i tern.
Tangolien varmes op i en mindre gryde, hvor sukkertangen svitses til det virker sprødt,
derefter tilsæt løg, hvidløg og peberfrugter, som svitses yderligere et par minutter ved middel varme eller til løgene er glasklare.
Kidneybønner i chilisauce, tomatpure, den knuste tørrer chili og tangsalten tilsættes
og det hele simrer yderligere ca. 5 minutter.
Andre grøntsager kan tilsættes efter smag.

Tortillawrappen opvarmes efter emballagens anvisning.
Fyldet placeres i midten og ca. 2/3 ned af pandekagen, der så pakkes om fyldet.

Retten kan servers med kogte ris.