9940 Læsø
+45 2023 4911 / +45 2925 0919
tl@tofteladen.dk

WWOOFere er nu velkomne hos Læsø Tang.

Spisetang fra Danmarks reneste farvand

WWOOFere er nu velkomne hos Læsø Tang.

Læsø Tang omlægger til økologisk produktion hurtigst muligt. Kystdirektoratet har givet grønt lys, og Fødevarestyrelsen er positiv.

Det er derfor helt naturligt, at vi gerne vil dele vores interesse for økologi med andre, der også vil yde en indsats for, at vores fødevarer er så rene som overhovedet muligt til gavn for både os selv og for miljøet.

Vi lukker derfor vores døre op for WWOOFere fra hele verden. Vi synes selv, vi har en masse viden og begejstring at byde på, men vi ser også frem til at lære noget af vores gæster.

En WWOOFer en gæst, der har lyst til at opleve en ny kultur og som deltager i vores dagligdag og i virksomheden. Vi stiller kost og logi til rådighed, og WWOOFeren arbejder så sammen med os nogle timer om dagen. Og der er jo masser at tage fat på: Tanghøst, tørring af friskhøstet tang, produktion af delikatteser, pakning af varer osv. osv.

Omdrejningspunktet er den fælles interesse for økologi.

WWOOF står for World Wide Opportunities on Organic Farms og er en del af en verdensomspændende bevægelse, der forbinder besøgende med økologiske producenter, landmænd og avlere for at fremme kulturelle og uddannelsesmæssige erfaringer baseret på tillid og ikke-monetære udveksling dermed bidrage til at opbygge en bæredygtigt globalt samfund.

Skulle du kende nogen, der kender nogen, i Danmark eller i andre lande, der kunne have lyst til at dele vores hverdag og arbejde med spisetang i en periode, så giv dem et praj om muligheden for at komme til Læsø og opleve vores pragtfulde ø, vores fantastiske natur og kulturhistorie og udveksle erfaringer med de udfordringer, der følger af at insistere på, at en bæredygtig og økologisk produktion af fødevarer er den rigtigste måde at producere på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *