9940 Læsø
+45 2023 4911 / +45 2925 0919
tl@tofteladen.dk

Tang og politik

Spisetang fra Danmarks reneste farvand

Tang og politik

SF top har besøgt Læsø og Læsø Tang.

Umidddelbart er det ikke specielt politisk at spise tang. Det er sundt, det er bæredygtigt, det er miljørigt, og det giver en god smag i munden.

Det er helt sikkert værdier og egenskaber, som alle politiske retninger og politiske partier vil anse for plusord.

Men nu var det tilfældigvis SF, der aflagde Læsø et besøg en solbeskinnet dag i august.

SF-politikerne sammen Ole Hvas, Anders Michael Kristensen Lotte Keller og Leif Ladefoged.

Et besøg hos Læsø Tang var sat på besøgsprogrammet, og naturligvis benyttede vi lejligheden til at fortælle om tang som fødevarer, men specielt var det emner som grøn (og blå) turismeudvikling, iværksætteri, økologi, landdistrikspolitik og stedbundne oplevelser, der var i fokus under samtalerne med repræsentanterne for SF.

Naturligvis forventer vi nu, at vilkårene for udviklingen af spændende sunde og lokale fødevarer og rammebetingelserne for iværksættere og  de såkaldte SMVer (små og mellemstore virksomheder) kommer helt op i toppen af den politiske dagsorden på Christiansborg, når der skal lovgives omkring fødevarer, erhvervsudvikling, øer, miljø, klima, energi og forsyning

Fra SF’s folketingsgruppe deltog Karina Lorentzen Dehnhardt, Charlotte Broman Mølbæk og Rasmus Nordquist i Læsø-turen, bl.a. sammen med politisk rådgiver Ole Hvas og Karina Lorentzens medarbejder Anders Michael Kristensen. Charlotte Broman Mølbæk måtte imidlertid tilbage til et samråd i Folketinget, inden den fulde program var gennemført.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *