9940 Læsø
+45 2023 4911 / +45 2925 0919
tl@tofteladen.dk

Så kom den – den fælles webshop for Læsø

Spisetang fra Danmarks reneste farvand

Så kom den – den fælles webshop for Læsø

Nogle af Læsøs virksomheder – heriblandt os selv – har i flere år savnet og arbejdet for en fælles webshop med Læsø-produkter.

Der har også været forskellige initiativer, men de er alle blevet til ingenting. Enighed og samarbejde er jo ikke vores stærkeste side på Læsø.
Det var derfor også næsten forudsigeligt, at den fælles webshop blev til virkelighed på et selvstændigt initiativ.

Det er Læsø Spisehus, der har gjort det. Og det skal Kitty og Andre Palsgård have både tak og ros for.

Indtil nu har flere Læsø-virksomheder haft hver sin webshop. Jeg gætter nok ikke forkert, når jeg gætter på, at det er de færreste af dem, der har haft en voldsom trafik.

En fælles webshop med Læsø-produkter er langt bedre end 10 webshops, hvor den ene sælger tang, en anden sælger hudpleje, den tredje sælger salt, den fjerde pølser, den femte undertøj osv. osv.

Kunder, der interesserer sig for Læsø og gerne vil købe produkter fra Læsø, bliver nu fri for at surfe rundt i forskellige butikker og betale dyr fragt for flere forskellige pakker. Forbrugerne ønsker at finde varerne et sted – det var også derfor, man startede blandede landhandler og supermarkeder for mange år siden.
Nu ryger der sikkert ind imellem en pose tangchips med i indkøbskurven, når en kunde er i webshoppen for at købe en spegepølse eller en porseøl. Eller omvendt. En fordel for os alle.

Hvis kunder så ønsker en særlig information eller aftale med den enkelte producent, så er det selvfølgelig fint, at alle holder egne hjemmesider og evt. webshop opdaterede og tilgængelige.

Så Læsø Tangs webshop kan til en hver tid besøges på

Læsø Tangs Webshop

Men lad os håbe, at Spisehusets initiativ bliver rigtig godt modtaget både af Læsø-kunder overalt i Danmark og af alle os producenter, der får muligheden for at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *