9940 Læsø
+45 2023 4911 / +45 2925 0919
tl@tofteladen.dk

Læsø Tang skal studeres.

Spisetang fra Danmarks reneste farvand

Læsø Tang skal studeres.

Christina, Thea med h og Nadja – tre herlige piger fra Københavns Professionshøjskole – har kastet deres interesse på vores lille tangvirksomhed. Det er så godt.

Selvom vi naturligvis prøver at være på forkant med alt, hvad der er værd at vide om tang, så bliver pigerne i løbet af foråret en vigtig del af vores virksomhed.

De tre studerer Ernæring og Sundhed, og de har med al kraft kastet sig ind i opgaven at finde ud af, hvordan tang kan bidrage til det.

Vi forventer at kunne bidrage med vores praktiske erfaringer og forskellige kompetencer med høst, vareproduktion, formidling, butiksdrift, turismeoplevelser og administrative løsninger – kort sagt med ”alle kort lagt på bordet”.

Der tre studerende har i løbet af studiet opnået erfaring indenfor samspillet mellem mad, ernæring og sundhed til forskellige målgrupper. Vejledning og formidling er naturligvis en del af området. Det betyder, at vi sammen med de tre studerende kan arbejde med idé-, produkt- og konceptudvikling af klimaberegnede fødevarer og måltider, og med formidlingsaktiviteter og kommunikative strategier.

Og her må vi erkende, at vi har plads til forbedringer.

Opskrift- og produktudvikling bliver omdrejningspunktet i samarbejdsprojektet.
Nye produkter skal markedsføres og videreformidles til kunderne, og her forventer vi, at blive meget klogere på, hvordan vi stiller skarpt på målgruppen – altså mennesker med interesse for at få tang sat på menuen.

Vi glæder os meget til samarbejdet med de tre studerende, og vi er helt sikre på, at bl.a. vores hjemmeside, facebookside, instagramprofil og LinkedIn får et løft, så mange flere klikker ind og får inspiration til nye madoplevelser