9940 Læsø
+45 2023 4911 / +45 2925 0919
tl@tofteladen.dk

Kunst i gårdbutikken

Spisetang fra Danmarks reneste farvand

Kunst i gårdbutikken

Læsø Tangs gårdbutik er først og fremmest en butik med tangvarer – sunde, bæredygtige og velsmagende produkter med tang – lige fra brød over tangpesto og syltede delikatesser til rå og ubehandlet tørret tang til forbrugere, der ”kan selv”.

Men en del af butikken er tilbyder også brugskunst, tekstiler, keramik, litteratur og kropsplejeprodukter.
Gaveprodukter for enhver smag og pengepung.

Fællesnævneren er dog under alle omstændigheder tang og alger.

Som en ”ny vare” i sortimentet har vi indgået et samarbejde med billedkunstneren PAULA SUGUNA BOHR om at sælge hendes tangbilleder i butikken.

De tre billeder har titlerne: “Læsø Tang”, “Tang, der drejer” og “Rødt billede med tang og en cello”.

Paula laver sine billeder inspireret af Læsøs vidunderlige natur og hvad hun finder på stranden eller i skoven. Mange af mine tryk er lavet af tang fra Læsø.

Billerne bliver lavet som et tryk af og dernæst tegner på. Det hele skal ikke være så alvorligt, der må godt være plads til sjov. Alle billeder er unika.

Billederne koster mellem 500 og 800 kroner – monteret i en flot træramme.

Om Paula Bohr:

Paula er født i København 1958 og oprindeligt uddannet læge. Af helbredsmæssige årsager stoppede hun som læge og lever nu for at skabe.
Paula er aktuelt i gang med at skrive en bog og skaber billeder med tryk og tegning og tekstiltryk og er desuden i gang med et uddannelsesforløb på Kunstskolen Spektrum ved Ingela og Thomas Skytte.

Har udstillet på ART NORDIC 2019 og har solgt sine billeder i bl.a. butikken ”Kunst og Håndværk” på Landemærket i København.

Paula Bohr købte i 2021 hus på Læsø og laver nu billeder inspireret af Læsøs vidunderlige natur.