9940 Læsø
+45 2023 4911 / +45 2925 0919
tl@tofteladen.dk

Blog

Spisetang fra Danmarks reneste farvand

Tang i skolemaden.

Der skal tang i skolemaden, såbliver den ekstra sund og velsmagende

Kunst i gårdbutikken

Paula Bohr og Læsø tang samarbejder om salg af Paulas kunst

Et kæmpetab for tangbranchen

Vores kollega, Nordisk Tang, har indgivet en konkursbegæring.For hele vores branche er det en mavepuster af format. Og vi er kede af det – både på vegne af Nordisk Tang og de folk der lige så længe som vi har arbejdet intenst på at få spisetang ind i de danske køkkener og i den daglige…
Læs mere

Fantastisk – vi er blevet kongelige hofleverandører

Læsø Tang er blevet kongelig hofleverandør. Hoffet har i dag givet os den fantastiske besked, at vi fra den 16. april må bruge betegnelsen Leverandør til Det Kongelige Danske Hof i vores markedsføring. Læsø Tang skal levere forskellige tangprodukter til kongehuset, da Dronning Margrethe har besluttet at ville spise sundere. Mindst 10 gram tang hver…
Læs mere

Spisetang kan rette op på nytårsskaderne, men skal markedsføres bedre.

Spisetang smager godt, er sundt og bæredygtigt, men der mangler forbrugere, der køber det. Markedsføringen skal styrkes.

Nyt erhvervseventyr på Læsø.

Hvis overskriften vækker interesse – så er kommunikationen vellykket, har vi hørt.Og hvis du har læst hertil, så er vi jo godt på vej. Måske lover overskriften for meget, men vi har jo lov at håbe. I dag har vi søsat et forsøgsprojekt med dyrkning af tang. Sammen med marinbiolog Peter Schmedes fra DTU, Skaldyrcenteret…
Læs mere

Foodfestival i Århus. Hvor blev tangen af?

Læsø Tang på Foodfestival, men vi savnede en hel del kollegaer fra tangbranchen.

Læsø Tang på Jomfruhummerfestivalen 2022

Et af årets faste højdepunkter på Læsø er Jomfruhummerfestivalen. Fem af Danmarks allerbedste kokke konkurrerer om en gyldne Jomfruhummerklo. I år var det Magnus Brandenburg Carlsen fra restaurant Alchemist i København., der vandt og de fire øvrige deltager blev flotte nummer to. Læsø Tang deltager naturligvis også i festivalen og bidrager til at bespise de…
Læs mere

Vegetarisk frokost hos Læsø Tang.

Hvis man er vegetar eller bare har lyst til en hurtig, lækker, velsmagende frokost uden kød til en meget rimelig pris, så er der gennem sommeren mulighed for at spise hos Læsø Tang. Rie har komponeret en tang-tapas-frokost, der består af masser af tangprodukter bl.a. hjemmelavet hummus m. tang, tangdyrkede kartofter, vesterhavsost, tangpesto, syltet blæretang…
Læs mere

Hvorfor økologi?

Læsø Tang omlagde til økologisk produktion 1. januar 2021. I første omgang var det en lang sej kamp med Kystdirektoratet om at få defineret begrebet ”et anlæg”.Det var en klar forudsætning hos Fødevarestyrelsen, at tangen skal høstes i et anlæg for at opnå ø-mærket. Det lykkedes, og vi har fire godkendte områder / anlæg, hvor…
Læs mere