Tang i skolemaden.
Der skal tang i skolemaden, såbliver den ekstra sund og velsmagende
Spisetang fra Danmarks reneste farvand
Der skal tang i skolemaden, såbliver den ekstra sund og velsmagende
Paula Bohr og Læsø tang samarbejder om salg af Paulas kunst
Vores kollega, Nordisk Tang, har indgivet en konkursbegæring.For hele vores branche er det en mavepuster af format. Og vi er kede af det – både på vegne af Nordisk Tang og de folk der lige så længe som vi har arbejdet intenst på at få spisetang ind i de danske køkkener og i den daglige…
Læs mere
Læsø Tang er blevet kongelig hofleverandør. Hoffet har i dag givet os den fantastiske besked, at vi fra den 16. april må bruge betegnelsen Leverandør til Det Kongelige Danske Hof i vores markedsføring. Læsø Tang skal levere forskellige tangprodukter til kongehuset, da Dronning Margrethe har besluttet at ville spise sundere. Mindst 10 gram tang hver…
Læs mere
Spisetang smager godt, er sundt og bæredygtigt, men der mangler forbrugere, der køber det. Markedsføringen skal styrkes.
Hvis overskriften vækker interesse – så er kommunikationen vellykket, har vi hørt.Og hvis du har læst hertil, så er vi jo godt på vej. Måske lover overskriften for meget, men vi har jo lov at håbe. I dag har vi søsat et forsøgsprojekt med dyrkning af tang. Sammen med marinbiolog Peter Schmedes fra DTU, Skaldyrcenteret…
Læs mere
Læsø Tang på Foodfestival, men vi savnede en hel del kollegaer fra tangbranchen.
Et af årets faste højdepunkter på Læsø er Jomfruhummerfestivalen. Fem af Danmarks allerbedste kokke konkurrerer om en gyldne Jomfruhummerklo. I år var det Magnus Brandenburg Carlsen fra restaurant Alchemist i København., der vandt og de fire øvrige deltager blev flotte nummer to. Læsø Tang deltager naturligvis også i festivalen og bidrager til at bespise de…
Læs mere
Hvis man er vegetar eller bare har lyst til en hurtig, lækker, velsmagende frokost uden kød til en meget rimelig pris, så er der gennem sommeren mulighed for at spise hos Læsø Tang. Rie har komponeret en tang-tapas-frokost, der består af masser af tangprodukter bl.a. hjemmelavet hummus m. tang, tangdyrkede kartofter, vesterhavsost, tangpesto, syltet blæretang…
Læs mere
Læsø Tang omlagde til økologisk produktion 1. januar 2021. I første omgang var det en lang sej kamp med Kystdirektoratet om at få defineret begrebet ”et anlæg”.Det var en klar forudsætning hos Fødevarestyrelsen, at tangen skal høstes i et anlæg for at opnå ø-mærket. Det lykkedes, og vi har fire godkendte områder / anlæg, hvor…
Læs mere
Seneste kommentarer