9940 Læsø
+45 2023 4911 / +45 2925 0919
tl@tofteladen.dk

Blog

Spisetang fra Danmarks reneste farvand

Jod i tang

Af en eller anden grund er der kommet meget opmærksomhed omkring jodindholdet i tang, men store dele af jodindholdet kan fjernes ved iblødsætning. Helt generelt indtager vi for lidt jod, og derfor tilsættes der blandt andet jod i almindeligt husholdningssalt. Fødevarestyrelsen skriver sådan i sine anbefalinger: Konsekvense​r af for meget jod Den øvre tolerable grænse…
Læs mere

Take Off sendt fra Læsø Tang

Mere end 800.000 danskere har hver dag stillet ind på DR P4. Hver formiddag i løbet af sommeren sendes programmet Take Off med Jesper Bæhrenz som vært sammen med skiftende medværter og med Torsten ”Guttermann” Christensen bag teknikken. Det er Christian Kjeldsen, der researcher til programmerne, når de sendes fra Jylland og Fyn. Mandag den…
Læs mere

Tang i skolemaden.

Der skal tang i skolemaden, såbliver den ekstra sund og velsmagende

Kunst i gårdbutikken

Paula Bohr og Læsø tang samarbejder om salg af Paulas kunst

Et kæmpetab for tangbranchen

Vores kollega, Nordisk Tang, har indgivet en konkursbegæring.For hele vores branche er det en mavepuster af format. Og vi er kede af det – både på vegne af Nordisk Tang og de folk der lige så længe som vi har arbejdet intenst på at få spisetang ind i de danske køkkener og i den daglige…
Læs mere

Fantastisk – vi er blevet kongelige hofleverandører

Læsø Tang er blevet kongelig hofleverandør. Hoffet har i dag givet os den fantastiske besked, at vi fra den 16. april må bruge betegnelsen Leverandør til Det Kongelige Danske Hof i vores markedsføring. Læsø Tang skal levere forskellige tangprodukter til kongehuset, da Dronning Margrethe har besluttet at ville spise sundere. Mindst 10 gram tang hver…
Læs mere

Spisetang kan rette op på nytårsskaderne, men skal markedsføres bedre.

Spisetang smager godt, er sundt og bæredygtigt, men der mangler forbrugere, der køber det. Markedsføringen skal styrkes.

Nyt erhvervseventyr på Læsø.

Hvis overskriften vækker interesse – så er kommunikationen vellykket, har vi hørt.Og hvis du har læst hertil, så er vi jo godt på vej. Måske lover overskriften for meget, men vi har jo lov at håbe. I dag har vi søsat et forsøgsprojekt med dyrkning af tang. Sammen med marinbiolog Peter Schmedes fra DTU, Skaldyrcenteret…
Læs mere

Foodfestival i Århus. Hvor blev tangen af?

Læsø Tang på Foodfestival, men vi savnede en hel del kollegaer fra tangbranchen.

Læsø Tang på Jomfruhummerfestivalen 2022

Et af årets faste højdepunkter på Læsø er Jomfruhummerfestivalen. Fem af Danmarks allerbedste kokke konkurrerer om en gyldne Jomfruhummerklo. I år var det Magnus Brandenburg Carlsen fra restaurant Alchemist i København., der vandt og de fire øvrige deltager blev flotte nummer to. Læsø Tang deltager naturligvis også i festivalen og bidrager til at bespise de…
Læs mere