Når du skal kompensere for julemaden.
Risengrød er en fast tradition for de fleste danskere i juletiden.
Kogt på mælk, med kanel og smørklat i midten! Det kan man ikke sige noget dårligt om. Sådan skal det være. Men når risengrøden sammen med alle de andre lækre, søde og fede sager, der hører julen til, er fordøjet og har sat sig både i og på maven, er det tid til at kompensere og råde lidt bod på skaderne.
Og her kan en anden grød komme til undsætning. Det er professorens grønne energigrød.
Professor Oluf Borbye Pedersen har på baggrund af grundig forskning sammensat en særlig næringsrig grød eller smoothie, der indeholder masser af frugt, fiberrige grøntsager og tang.
Oluf Borbye Pedersen kalder tarmmikrobiomet for vores indre ’kemifabrik’, da det er her, der konstant produceres stoffer og hormoner, der sender signaler rundt til kroppens celler – også til hjernen.
Både du og dine tarmbakterier får med den grønne grød den ideelle næring – og den kan hjælpe med at rydde op efter julemadens tunge og kalorierige bidrag til en blodprop.
Læsø Tang har netop leveret yderligere 1000 bøtter sukkertang til en forsyningskasse hos Skagenfood.
Den kan vi kun anbefale, du kigger nærmere på: Klik her
Seneste kommentarer