To nye tørrede og granulerede tangspecialiteter på hylderne.
I løbet af vinteren har Læsø Tang produceret to nye tørrede tangspecialiteter: Økologisk Tangmix og Søsalat.
Begge produkter er granulerede og lige til at anvende som ingrediens i alle mulige menuer og opskrifter.
Som granulat er alle tangens vigtige nærings- og indholdsstoffer naturligvis bevarede. Det betyder, at sundhedsværdierne og de smagsfremmende egenskaber er de samme som i almindelig våd og tørret tang.
Tørringsprocesserne hos Læsø Tang er altid varmetørring ved temperaturer under 60 grader.
Tangmixen består af savtang, blæretang og sukkertang – 1/3 af hver. Det er et økologisk produkt, hvor tangen er høstet i vores tre økologiske anlæg ud for Læsøs nordkyst.
Søsalaten har vi fået produceret af vores samarbejdspartner Pure Algea i Grenå.
Det har mange fordele. For det første var der sidste år stort set ingen søsalat at høste i vores anlæg, men produktionen hos Pure Algea er samtidig så kontrolleret, at vi kan garantere, at tangen tangen ikke indeholder allergener, bakterier, forhøjede værdier af PFAS, tungmetaller eller jod. Det giver en høj fødevaresikkerhed.
Søsalaten er produceret i Pure Algeas landbaserede anlæg i Grenå til klima og miljøvenlig dyrkning.
De to nye produkter kan naturligvis købes både i gårdbutikken og webshoppen.
Kig nærmere på de to produkter i webshoppen:
Seneste kommentarer