Forår – påske og næsten som at begynde forfra
Det er næsten som at begynde forfra – Lyset er vendt tilbage.
Det er forår – Læsø Tang er blevet økologisk – Gårdbutikken er blevet nyindrettet – Tørrehuset til den friskhøstede tang er nyt og moderne – Coronarestriktionerne bliver lempet.
Påsken er en god anledning til at prøve at sætte tang på menuen.
I webshoppen tilbyder vi, at du gratis får vores introhæfte, der fortæller meget om tang og endnu mere om, hvordan du kan bruge det, bl.a. nogle lette og lækre opskrifter.
Fra 1. januar blev vi økologiske producenter. Det er en fantastisk inspiration, at vi nu har papir på, at vores produktion lever op til de mange meget skrappe kontrolregler, der følger af den økologisk certificering.
Der kan naturligvis stilles spørgsmålstegn ved hele begrebet Økologisk Tang. Vores tang er høstet i et af Danmarks reneste farvande, og det var det også, før det blev økologisk. Den eneste forskel på før og nu er altså, at vi er forpligtede til at holde øje med både mængden af tang i høstområderne og holde et vågent øje med vandkvaliteten. Altså både sikre bæredygtighed og miljø.
Egenkontrollen i produktionskøkkenet er også uændret – bortset fra at vi skal sikre, at alle de ingredienser, vi bruger, stammer fra andre økologiske producenter, der også ønsker at levere rene og ikke-sprøjtede råvarer af højeste kvalitet.