9940 Læsø
+45 2023 4911 / +45 2925 0919
tl@tofteladen.dk

Håndsæbe med tang – palmeoliefri

Håndsæbe med tang – palmeoliefri

49,00 kr.

Beskrivelse

Tang er en af ​​naturens mest kraftfulde antioxidanter i grøntsagsverdenen. Den er rig på en række mineraler og vitaminer, der er dybt afgiftende, fugtgivende og nærende, hjælper med at bekæmpe skadelige miljøpåvirkninger og styrker huden.

Kølende pebermynte æterisk olie er længe blevet undersøgt for dens tilsyneladende uendelige fordele; fra anti-inflammatorisk virkning til evnen til at balancere olieproduktion og stimulere blodgennemstrømning.

Tea Tree Essential Oils antiinflammatoriske egenskaber gør den nyttig til at lindre tør hud ved at reducere kløe og irritation. Det er især effektivt på fedtet og akne-udsat hud, da det kan hjælpe med at fjerne blokering af talgkirtler, udtørre pletter og andre pletter og desinficere porer.

Lavet med organisk, rå sheasmør, et cremet, næringstæt stof, som giver adskillige fordele for huden. Den er anerkendt som en fremragende fugtighedscreme, en kraftig anti-inflammatorisk og giver lindring til kløende hud.

Fri for SLS, parabener og syntetiske dufte.

Minimumvægt: 90 gram

Ingredienser:
Kokosolie, solsikkeolie, filtreret regnvand, olivenolie, Sheasmør, kanelbladsolie, tang Trækulspulver. Æteriske olier af: Pebermynte, Lavendel, Tea Tree .(Naturligt forekommende bestanddel af ren æterisk olie)
Sæben indeholder ikke palmeolie

Hvorfor skal man undgå palmeolie:
Palmeolie er et billigt fedtstof, som kommer fra oliepalmer.
Palmeolie bliver brugt i alt fra billig chokolade, kiks og småkager til instantnudler, pizzatopping og færdigretter. Du finder det også i produkter som stearin, sæbe og cremer.
Palmeolie bliver blandt andet produceret i områder med regnskov, som bliver fældet for at gøre plads til palmeplantagerne. Det skader klimaet og plante- og dyreliv i de områder, hvor produktionen foregår.
Du kan derfor med god grund begrænse palmeolien, men det er ikke altid nemt at gennemskue, om der er palmeolie i et produkt

Yderligere information

Vægt 0,3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Håndsæbe med tang – palmeoliefri”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...