9940 Læsø
+45 2023 4911 / +45 2925 0919
tl@tofteladen.dk

Pastasalat med tangpesto

Spisetang fra Danmarks reneste farvand

Ingredienser:
1 glas Tangpesto
500 gram pastaskruer eller lignede
200 gram grønne bønner (haricots vertes)
300 gram broccoli (evt. med stok)
2 tomater
25 gram saltede mandler
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Pastaen koges efter anvisningen på emballagen, ca. 1 liter af vandet gemmes og bruges til at dampe bønner og broccoli i ca. 3 min.
Gem yderligere 1,5 dl af kogevandet til senere brug.
Pastaen, bønner, broccoli og pestoen blandes i en gryde og dampes i ca. 2 min. I de 1,5 dl kogevand.
Tomaterne skære i både, saltmandlerne hakkes groft, og det hele blandes i gryden.
Ønsker man at tilsætte lidt kød til retten kan det anbefales at anvende kyllingefilet.
2. spsk. tangolie hældes på en pande og varmes op.

Serveres med koldthævet tangbrød eller boller.

Opskriften på koldthævet brød kan du finde på dette link:
Koldthævede boller