9940 Læsø
+45 2023 4911 / +45 2925 0919
tl@tofteladen.dk

Kikærtegryde med tang

Spisetang fra Danmarks reneste farvand

Ingredienser:
200 gram tørrede kikærter
2 spk. Vindruekerneolie
1 – 2 tsk. karry
300 gram gulerødder skåret i stave 300 gram kartofler skåret i både
300 gr. fint snittet spidskål
1 finthakket løg
10 – 20 gram tørret blæretang eller sukkertang
2 dl. vand
Salt
Peber

Sådan gør du:
Kikærterne lægges i blød og koges efter anvisningen på emballagen
Karry svitses i olien.
Det hakkede løg tilsættes.
De øvrige grønsager, tang og de kogte kikærter tilsættes og svitses med i ca. 5 minutter ved moderat varme.
Tilsæt vand og lad retten småkoge i 15 minutter.
Retten smages til med salt og peber. Serveres evt. med et drys persille og ristet rugbrød.